Política de venda i cancelació/devolució
SERVEI DE COMPRA

1.1 Descripció

Consell Esportiu Pla d'Urgell posa a disposició dels seus Usuaris un servei de reserva a través del qual els usuaris poden adquirir, de forma ràpida i senzilla, la reserva d’un servei a les nostres instal·lacions o a domicili.

1.2 Com adquirir la reserva

Per comprar les reserves és necessari seguir els següents passos:

Seleccionar l’esdeveniment al qual el comprador desitja reservar (Domicili o Centre):
Un cop seleccionat el tipus de servei a realitzar, es passarà a seleccionar l’hora desitjada pel client, ficar les dades demanades i seleccionar “Reservar”.

A continuació haurà d’introduir la targeta de crèdit i les dades associades a aquesta i feu clic a “Pagar” . En aquest moment el comprador confirma que les dades de pagament introduïdes són correctes i veraces i accepta que Consell Esportiu Pla d'Urgell carregui el Preu del servei seleccionat.

Consell Esportiu Pla d'Urgell enviarà un correu electrònic al comprador de la comanda al compte de correu que al formulari de dades hagi fica’t. És possible que la Confirmació de Compra no es rebi a la “Safata d’entrada”, ja que alguns serveis d’Internet ho detecten com a spam, de manera que Consell Esportiu Pla d'Urgell recomana al comprador que revisi en tot cas el “Correu brossa”.

1.3 Condicions del Servei de Venda

Consell Esportiu Pla d'Urgell es reserva el dret d’admissió als serveis reservats via web.

POLÍTICA DE CANVIS I DEVOLUCIONS

2.1 Aspectes generals

No s’admetran canvis o devolucions de les reserves realitzades, excepte en cas de cancel•lació de l’esdeveniment.

La impossibilitat d’assistir a un dels serveis o la d’haver comés un error en realitzar la compra (per haver introduït incorrectament el correu electrònic en el procés de compra, per exemple) no són motius que en permetin la devolució.

D’acord amb la normativa vigent en matèria de consum i d’ordenació del comerç minorista, el comprador no pot exercir el dret de desistiment ni de resolució.

Davant de qualsevol cancel•lació o canvi que es produeixi en un esdeveniment, Consell Esportiu Pla d'Urgell es compromet a avisar al comprador que hagi indicat en el formulari o en les dades internes del centre informant sobre la cancel•lació o canvi.

2.2 Canvis i devolucions
Només s’admetran canvis i devolucions en cas de cancel•lació de l’esdeveniment.

En el cas que Consell Esportiu Pla d'Urgell decideixi procedir a la devolució, aquest serà reemborsat per Consell Esportiu Pla d'Urgell en el mateix mitjà de pagament utilitzat per a la compra (targeta de crèdit o dèbit), dins el termini de quinze (15) dies hàbils des de la data de la comunicació pública de la cancel•lació de l’esdeveniment.